Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mi az OTG?

Sokszor utalok tesztjeimben az OTG kábel meglétére, illetve, hogy az adott mobil vagy tablet támogatja ezt a funkciót. De mi is az OTG? Az OTG (On-The-Go) kábel lehetővé teszi az okos készüléket, hogy kapcsolódni tudjon egyszerű USB eszközökkel. A kábel maga az átalakító, amelynek egyik vége microUSB "apa" típusú, amíg a másik vége hagyományos USB foglalat.

Hogyan használható?

1 Tovább

Bevezető

A kütyü tesztek blog tesztelőjeként rengeteg kérdést kapok e-mailben és gyakran ugyan arra vagytok kíváncsiak. Természetesen szívesen válaszolok minden kérdésre, de szeretném, hogyha lenne egy oldal, ahol a gyakran ismételt kérdésekre lenne rövid és egy átlagos felhasználónak is érthető válasz. Mivel a postr blogszolgáltató ideális számomra, ezért itt hozom létre a gyik.postr.hu blogot.

Néhány felmerülő kérdésre így az elején válaszolok:

Mi az a GY.I.K.?

A GY.I.K. a „gyakran ismételt kérdés”-nek a rövidítése, főleg külföldi, de néhány magyar weboldalon FAQ (Frequently asked questions) néven ismert.

Miért itt? Miért nem a kütyü tesztek oldalon belül?

Nem akartam a gadgets.postr.hu blogot keverni, viszont ez az oldal egy jó segédletként fog üzemelni, ráadásul keresni egyszerűbb lesz.

Hogy használható?

Jobb oldalon található egy kereső, aminek „Kérdés kereső” nevet adtam. Kérdés esetén érdemes itt próbálkozni főleg egy-egy címszóval. Amennyiben nem találsz választ kérdésedre illetve problémádra küld el e-mailben.

Milyen tartalom lesz megtalálható?

A tartalmat tekintve főleg a számítástechnika világával fogok foglalkozni. Külön e-mail címen lehet kérdéseket feltenni, amelyre itt a blogon fogok válaszolni, illetve kommentben feltett kérdésekből is készülhet poszt. Amennyiben a kérdés jellege miatt a válaszomban nem vagyok biztos, felkeresem az illetékeseket (gyártókat, fejlesztőket, importőröket, stb.).

Remélem sikerül egy interaktív hasznos blogot létrehozni, főleg az átlagos felhasználók számára szeretnék segítséget nyújtani.

Ne maradj le az új bejegyzésekről, kövess Facebook-on is!

0 Tovább

Gyakran ismételt kérdések

blogavatar

Számítástechnikában felmerülő kérdésekre néhány egyszerű, de hasznos válasz legyen szó mobil, tablet vagy notebookról.

Utolsó kommentek