A Telekom mobil előfizetői számára meghosszabbítják a díjmentes hozzáférést az egyik legnépszerűbb jegyzetelő alkalmazás prémium funkciójához

A Telekom és az Evernote kiterjesztett partneri együttműködésének köszönhetően a népszerű angol nyelvű jegyzetelő alkalmazás prémium funkciói mostantól hat hónap helyett egy évig lesznek díjmentesen elérhetőek az arra újonnan regisztrált Telekom belföldi mobil előfizetők számára. A már korábban regisztrált felhasználók számára pedig újabb hat hónappal meghosszabbítják az eddigi hat hónapos díjmentes használati lehetőséget.

Az Evernote egy olyan mobil munkatér, ahol az ügyfelek jegyzeteket készíthetnek, dokumentumokat írhatnak, ezekhez weboldalakat és hangfeljegyzéseket csatolhatnak, illetve bármikor megoszthatják ötleteiket másokkal.

Ami leginkább megkülönbözteti ezt a jegyzetelő applikációt a többitől, azaz egyszerű, mégis kiváló kereshetőség és rendszerezési lehetőség mellett a kényelmes elérhetőség: a jegyzetek szinkronizálódnak minden eszközön, - okosotelefonon, tableten és számítógépen is - amelyen installálták az alkalmazást, így az Evernote bármikor segít emlékezni teendőinkre. Továbbá a kézzel írt szövegek beazonosítása mellett a fotókon található információk is könnyen előkereshetőek az applikációval, mivel az a képeken található szöveget is felismeri. Így ha nem marad idő jegyzetelésre, akár egy fotóval is megőrizhető a fontos információ. A használathoz csupán egy felhasználói fiókot kell létrehozni e-mail cím és jelszó megadásával, és már menthetőek is az ötletek, sürgős teendők, érdekes cikkek.

Az Evernote prémium az alkalmazás free verziójánál magasabb, 1 GB-nyi adatfeltöltési lehetőséget, gyorsabb és hatékonyabb keresést biztosít a jegyzetek között, valamint nagyobb rugalmasságot kínál, mivel a feljegyzések offline üzemmódban is elérhetők. A feltöltött jegyzetek megoszthatók*, illetve másokkal közösen szerkeszthetők*, ami nagyon hasznos például több fős projektmunka, vagy utazásszervezés esetén. További extra funkcióként a kiterjesztett PDF-fájlokra is érvényes könnyű kereshetőség, a jegyzetek korábbi, szerkesztés előtti verziójához való hozzáférés és a hatékonyabb képfelismerés is az előfizetők rendelkezésére áll.

A korábban már regisztrált Evernote felhasználók e-mailben kapják meg az alkalmazás prémium funkcióinak újabb hat havi díjmentes elérhetőségéhez szükséges, online beváltható kupont. Az ajánlat a Deutsche Telekom Csoport minden előfizetője számára elérhető 13 európai országban, ezzel a távközlési vállalat ügyfelenként mintegy 40 euró (kb. 12 400 Ft) éves szintű megtakarítást kínál ügyfeleinek egész Európában.

Az ajánlatról további információk a Telekom honlapján (www.telekom.hu/alkalmazasok) olvashatók.

Tetszett a bejegyzés?

Csatlakozz a kütyü tesztek blog facebook közösségéhez!