Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vásárolj okosan (MCM)

Sokaknak még mindig a fő prioritást a készpénz jelenti, de a bankkártyás fizetés mellett rohamosan terjed az online utalások is. A mai bejegyzésben egy okosmobilokra elérhető fizetési lehetőséget fogok bemutatni, amely azonkívül, hogy biztonságos még a költségek csökkentésére is alkalmas. Ez nem egy reklámbejegyzés, pusztán az általam tapasztal, tulajdonságait fogom részletezni.

Az MCM azaz a MasterCard Mobile használatához szükséges egy MasterCard típusú kártya - a számlavezető bank fajtája nem lényeges - és egy okosmobil (Android, iOS, WindowsPhone).

Mire jó az MCM?

0 Tovább

Hogyan óvjuk meg az akkumulátorunkat?

Sokszor írtam már különböző akkumulátorokkal kapcsolatban, mégis rendre előjön ez a kérdés. Fontos, hiszen költséges eszközről van szó, legyen az mobil vagy notebook. A régi már-már begyepesedett gondolat, - ami manapság inkább károkat okoz - hogy az akkumulátorokat időnként teljesen le kell meríteni illetve, hogy nem szabad állandóan töltőn hagyni őket HIBÁS!. A régi típusoknál tényleg szükség volt ezekre a lépésekre, de a mai modern Lithium Ion és Lithium Polymer esetében teljesen máshogyan kell kezelni a töltés kérdését. Nem szeretnék a mély fizikai illetve kémiai tulajdonságokba belemenni, ezért csak felszínesen válaszolok néhány kérdésre.

Hogyan töltsem a készülékeimet?

5 Tovább

Gyakran ismételt kérdések

blogavatar

Számítástechnikában felmerülő kérdésekre néhány egyszerű, de hasznos válasz legyen szó mobil, tablet vagy notebookról.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek