Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ingyenes Evernote prémium

A Telekom mobil előfizetői számára meghosszabbítják a díjmentes hozzáférést az egyik legnépszerűbb jegyzetelő alkalmazás prémium funkciójához

A Telekom és az Evernote kiterjesztett partneri együttműködésének köszönhetően a népszerű angol nyelvű jegyzetelő alkalmazás prémium funkciói mostantól hat hónap helyett egy évig lesznek díjmentesen elérhetőek az arra újonnan regisztrált Telekom belföldi mobil előfizetők számára. A már korábban regisztrált felhasználók számára pedig újabb hat hónappal meghosszabbítják az eddigi hat hónapos díjmentes használati lehetőséget.

0 Tovább

Mi a baj a noname márkájú mobilokkal?

A címben szereplő kérdésre a válasz, hogy egyáltalán semmi. Ezzel rövidre is zárhatnám a témát, de azért nem ennyire egyszerű a helyzet. Minden fejlett kütyünél előfordulhat hibás termék, ez a gyártás illetve tömeggyártás egyik velejáró tényezője. A megfelelő minőségellenőrzés sem nyújt 100%-os biztonságot, ezért bárki belefuthat egy nem jól működő "hibás" készülékbe. A "kis" és "nagy" gyártók között nem csak az árcédula a különbség, minőségbeli eltérés is észlelhető, aminek a saját gyártósor megléte illetve a bérgyártás az egyik okozója. A "nagyobbak" megtehetik, hogy saját tervezésű házat készítenek, amíg a "kisebbek" egy már létezőt használnak általában.

Manapság a noname kifejezés összeforrt a kisgyártókkal tévesen, ugyanis nem egyenlő a kettő.

Mi a kisgyártó és a noname közötti különbség?

Hazai viszonyokat nézve, a kis és nagy gyártók alatt értem a magyar székhelyű cégeket, legalábbis amelyeknek van magyarországi "hivatalos" képviselete. A noname ezzel ellentétben többségében ázsiai országból érkező "ismeretlen" márkájú készülék, amelynek nincs magyar képviselete.

Noname és a problémák:

1 Tovább

Gyakran ismételt kérdések

blogavatar

Számítástechnikában felmerülő kérdésekre néhány egyszerű, de hasznos válasz legyen szó mobil, tablet vagy notebookról.

Utolsó kommentek